Medewerkers in beeld: Robin Spanjersberg

Gepubliceerd Op: 9 oktober 2024Categorieën: Kantoornieuws2,1 min leestijd

Kent u alle medewerkers van FlanQ? Sinds begin van dit jaar heeft FlanQ een aantal nieuwe collega’s die zich ook graag voorstellen.

Wie is het gezicht achter de stem of email.

Robin Spanjersberg.

 

Wie ben ik?

Ik ben Robin Spanjersberg, 35 jaar oud, geregistreerd partner van René en samen zijn wij de trotse ouders van twee zoons, Thijmen (14) en Noud (7). We wonen in de prachtige Krimpenerwaard.

Interesses

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin. Op zaterdagochtend ben ik steevast langs de lijn van het voetbalveld te vinden om mijn oudste zoon aan te moedigen, en doordeweeks kijk ik graag bij de trainingen van beide jongens. Zelf ben ik al van jongs af aan actief met tennis. In het voor- en najaar speel ik op vrijdagavond competitie in de dames- en mixdubbel.

Daarnaast ben ik lid van de oudervereniging op de basisschool van Noud. Samen met een groep ouders organiseren we leuke activiteiten voor alle leerlingen op school.

Muziek speelt een grote rol in mijn leven; ik ga graag naar festivals en liveconcerten en heb al heel wat artiesten zien optreden. Verder houd ik van reizen en nieuwe plekken ontdekken, iets wat ik onder andere met mijn vriendinnen doe tijdens ons jaarlijkse meidenweekend.

Verantwoordelijk voor?

Sinds 2019 ben ik werkzaam als salarisadministrateur bij FlanQ (voorheen Graafland Accountants en Belastingadviseurs). Ik verwerk maandelijks de loonstroken van vele medewerkers die werkzaam zijn bij de diverse bedrijven waarvoor wij de loonadministratie mogen verzorgen.

Ik geniet ervan om met cijfers te werken en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Ik vind het belangrijk om niet alleen accuraat, maar ook een vertrouwd aanspreekpunt voor mijn collega’s en onze klanten te zijn. Daarnaast vind ik goede communicatie met de klant erg belangrijk. Om juiste en volledige

loonstroken te maken en loonaangiften te kunnen doen is het essentieel om goed op te hoogte te zijn van wat speelt bij de werkgevers.

De toekomst?

In de toekomst zie ik mezelf graag groeien binnen het bedrijf. Sinds kort hebben we een nieuwe collega waarmee ik nauw ga samenwerken om samen een loonafdeling op te zetten. Ik ben enthousiast over de kansen die dit biedt om onze processen te optimaliseren en onze klanten nog beter te kunnen bedienen. Samen kunnen we een sterke basis leggen voor een efficiënte en transparante salarisadministratie.  

Samengevat kan ik zeggen:

“Samenwerking met de klant is essentieel; het is belangrijk om een vertrouwd aanspreekpunt te zijn en te luisteren naar hun behoeften.”

Bron:| 09-10-2024

Stay in the loop

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in
voor onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten